Blondele au fost de-a lungul timpului sursa multor bancuri și glume amuzante. Aceste bancuri, deși stereotipice, sunt adesea spuse în spirit de glumă și nu ar trebui luate în serios. Ele aduc râsete și bună dispoziție în diverse situații sociale. În acest articol, am adunat câteva dintre cele mai haioase glume cu blonde, care cu siguranță te vor face să râzi cu poftă. Atenție, scopul lor este doar de divertisment și nu de a ofensa pe cineva.

Bancuri cu blonde la serviciu

1. Intelectul la birou

O blondă merge la interviu pentru un job. Angajatorul o întreabă:

  • „Câte litere are alfabetul?”
  • „26,” răspunde blonda.
  • „Și câte sunt după litera H?”
  • „Toate,” răspunde ea cu încredere.

2. La serviciu, blondelor li se cere să facă o copie

Șeful îi spune blondei:

  • „Te rog, fă o copie după acest document.” Blonda se uită la el și întreabă:
  • „O copie? Desigur. Vrei să o fac la culori sau alb-negru?”

3. Parola blondelor

Șeful îi spune blondei să-și seteze o parolă nouă pentru calculator. Blonda: „Care să fie parola?” Șeful: „Ceva simplu, ca de exemplu, numele tău.” Blonda scrie: „Numele tău.”

Bancuri cu blonde în trafic

4. Opriți la semafor

O blondă și o brunetă stau la semafor. Bruneta: „Uite, semaforul e roșu.” Blonda: „Și ce? Eu port mereu centura de siguranță.”

5. Cursa cu taxiul

O blondă urcă într-un taxi. Blonda: „Vă rog, mergeți cât de repede puteți!” Taximetristul: „Unde doriți să ajungeți?” Blonda: „La 3:00 PM am o întâlnire, acum e deja 2:45 PM!”

6. Problema parcării

O blondă intră într-o parcare subterană. Agentul de parcare îi spune: „Aici nu aveți voie să parcați.” Blonda: „Dar mașina mea e atât de mică! Nu cred că va deranja pe nimeni.”

Bancuri cu blonde la școală

7. Lecția de geografie

Profesorul întreabă: „Blondina, care este capitala Franței?” Blonda: „F!?”

8. La examenul de matematică

Profesorul întreabă: „Ce este 2+2?” Blonda: „4.” Profesorul: „Și ce este 2×2?” Blonda: „Sunt aceleași cifre, deci tot 4.”

9. Testul IQ

O blondă și o brunetă susțin un test IQ. Bruneta: „Dacă ai 10 mere și dai 5, câte rămân?” Blonda: „Nu știu, profesorul nu ne-a învățat să împărțim mere.”

Bancuri cu blonde în situații zilnice

10. În bucătărie

O blondă gătește pentru prima dată. Blonda: „De ce trebuie să pun mâncarea la foc mediu?” Prietenul: „Pentru a se găti uniform.” Blonda: „Dar dacă o pun la foc mare, se va găti mai repede, nu?”

11. Întrebări existențiale

O blondă întreabă: „Dacă un pom cade în pădure și nimeni nu este acolo să-l audă, face zgomot?” Prietenul: „Da.” Blonda: „Și atunci, de ce oamenii tot cad și fac zgomot? Nu înțeleg.”

12. Problema televizorului

O blondă sună la centrul de reparații. Blonda: „Televizorul meu nu funcționează!” Tehnicianul: „Ați încercat să-l deschideți și să-l închideți din nou?” Blonda: „Da, dar încă e închis. Oare trebuie să-i schimb bateriile?”

Bancuri cu blonde la cumpărături

13. La supermarket

O blondă stă la coadă la casă. Casierul: „Doriți o pungă?” Blonda: „Nu, mulțumesc, am deja două acasă.”

14. Cumpărături online

Blonda: „Am comandat o rochie online, dar nu mi-a venit încă. Ce fac?” Prietenul: „Cât timp a trecut de când ai comandat-o?” Blonda: „Două ore. Crezi că ar trebui să sun la suport clienți?”

15. La vânzările de Black Friday

O blondă se uită la un televizor cu reducere. Blonda: „E incredibil de ieftin, doar 100 de lei!” Vânzătorul: „Da, dar este doar pentru afișaj.” Blonda: „Perfect! Îmi place să privesc televizorul, nu contează ce e pe el.”

Bancuri cu blonde la medic

16. Consultul medical

Medicul: „Am vești bune și vești rele. Ce preferați să auziți mai întâi?” Blonda: „Veștile bune.” Medicul: „Nu aveți nimic grav.” Blonda: „Și veștile rele?” Medicul: „Trebuie să încetați să mai căutați simptome pe Google.”

17. La dentist

Dentistul: „Trebuie să scoatem acest dinte.” Blonda: „Oare va durea?” Dentistul: „Nu, vom folosi anestezie.” Blonda: „Oh, nu, eu vreau să fie scos, nu să adoarmă.”

18. Programare pentru RMN

Medicul: „Aveți nevoie de un RMN.” Blonda: „Ok, dar să nu fie prea mare, vreau să-l pot pune pe perete.”

Concluzie

Bancurile cu blonde sunt menite să aducă zâmbete și să ne facă să râdem. Deși aceste glume pot fi considerate stereotipice, ele sunt spuse în spirit de glumă și nu trebuie să fie luate în serios. Este important să ne amintim să râdem cu bunăvoință și să nu folosim aceste glume pentru a ofensa pe cineva. Sperăm că aceste bancuri au reușit să vă binedispună și să vă aducă un strop de bucurie în ziua voastră. Râdeți din plin și bucurați-vă de momentele amuzante!