Netflix a devenit una dintre cele mai populare platforme de streaming, oferind o gamă largă de filme și seriale pentru toate gusturile. Cu atât de multe opțiuni disponibile, uneori poate fi dificil să alegi ce să urmărești. Pentru a-ți ușura alegerea, am compilat o listă cu cele mai apreciate filme Netflix din ultimul an, care au captat atenția și inimile publicului.

1. „The Power of the Dog” (2021)

Regizat de Jane Campion, acest film dramatic este unul dintre cele mai apreciate filme de pe Netflix din ultimul an. Cu o distribuție de excepție, printre care se numără Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst și Jesse Plemons, „The Power of the Dog” spune povestea complexă a unui fermier brutal din Montana și a relațiilor tensionate din familia sa.

2. „Don’t Look Up” (2021)

Această comedie neagră regizată de Adam McKay a fost un succes critic și a stârnit multe discuții. Cu o distribuție impresionantă, inclusiv Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep și Timothée Chalamet, filmul explorează subtilitățile politicii și ale mediului înconjurător într-un mod satiric și captivant.

3. „The Mitchells vs. The Machines” (2021)

Această animație plină de umor și aventură a fost unul dintre cele mai apreciate filme Netflix pentru întreaga familie. Regizat de Mike Rianda și produs de Phil Lord și Christopher Miller, „The Mitchells vs. The Machines” urmărește o familie obișnuită care trebuie să salveze lumea de la o rebeliune a roboților.

4. „Squid Game” (2021)

Această serie sud-coreeană a devenit un fenomen global și a fost una dintre cele mai urmărite producții de pe Netflix din ultimul an. Cu un amestec de dramă, suspans și acțiune, „Squid Game” urmărește un grup de oameni care participă la jocuri mortale pentru a câștiga un premiu mare de bani.

5. „Red Notice” (2021)

Acest film de acțiune și aventură a fost una dintre cele mai mari premiere Netflix din ultimul an. Cu o distribuție impresionantă care include Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds, „Red Notice” urmărește trei căutători de comori care se angajează într-o cursă periculoasă pentru a găsi un obiect prețios.

6. „The Harder They Fall” (2021)

Această producție Western modernă a fost foarte apreciată de critici și de public. Cu o distribuție diversă și carismatică, printre care se numără Jonathan Majors, Idris Elba și Regina King, „The Harder They Fall” este plin de acțiune, suspans și momente memorabile.

7. „The Lost Daughter” (2021)

Regizat de Maggie Gyllenhaal și bazat pe romanul omonim al lui Elena Ferrante, „The Lost Daughter” este un film dramatic și profund care explorează complexitățile maternității și ale identității personale. Olivia Colman a primit elogii pentru interpretarea sa puternică în rolul principal.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai apreciate filme Netflix din ultimul an, care au captivat și încântat publicul din întreaga lume. Indiferent de preferințele tale, există întotdeauna ceva pe Netflix pentru toată lumea. Așadar, pregătește-ți popcornul și bucură-te de o noapte de film în compania unora dintre cele mai bune producții disponibile pe această platformă de streaming de top.