Platforma de streaming Netflix oferă o gamă vastă de filme horror care te vor ține cu sufletul la gură și te vor provoca să-ți ții lumina aprinsă noaptea. În acest articol, vom explora cele mai bune filme de groază disponibile pe Netflix, garantând o experiență de teroare și suspans pentru toți iubitorii genului.

1. „Bird Box” (2018)

„Bird Box” este un film de groază psihologic care a captivat publicul din întreaga lume. Cu Sandra Bullock în rolul principal, acest film urmărește povestea unei mame care trebuie să-și protejeze copiii de o forță misterioasă care determină oamenii să-și ia propriile vieți. Cu o atmosferă tensionată și scene înfricoșătoare, „Bird Box” este un film care te va ține pe marginea scaunului de la început până la sfârșit.

2. „The Ritual” (2017)

„The Ritual” este un film horror care explorează teroarea într-o pădure înspăimântătoare din Suedia. Povestea urmărește un grup de prieteni care se confruntă cu coșmaruri și forțe supranaturale în timpul unei excursii în sălbăticie. Cu o atmosferă sumbră și o tensiune constantă, „The Ritual” este un film care te va face să te gândești de două ori înainte să mergi în pădure.

3. „Gerald’s Game” (2017)

„Gerald’s Game” este un film de groază psihologic bazat pe romanul lui Stephen King. Povestea urmărește o femeie care se trezește legată de patul ei într-o casă izolată după ce soțul ei moare în mijlocul unei încercări de a-și satisface fanteziile sexuale. Cu o interpretare remarcabilă a lui Carla Gugino și o atmosferă tensionată, „Gerald’s Game” este un film care te va face să-ți ții respirația în timp ce urmărești dezvoltarea terifiantă a evenimentelor.

4. „The Babysitter” (2017)

„The Babysitter” este un film de groază de tip slasher cu o notă de comedie neagră. Povestea urmărește un băiat adolescent care descoperă că babysittera lui, interpretată de Samara Weaving, face parte dintr-un cult satanic. Cu o combinație de umor negru și scene de acțiune înspăimântătoare, „The Babysitter” este un film care îți va testa nervii și te va face să râzi în același timp.

5. „Hush” (2016)

„Hush” este un thriller psihologic care urmărește povestea unei femei surde care este hărțuită de un individ misterios într-o casă izolată în pădure. Cu o premisă simplă, dar eficientă, acest film te va face să te uiți peste umăr în timp ce urmărești evoluția tensionată a evenimentelor.

Concluzie

În concluzie, Netflix oferă o selecție variată și captivantă de filme de groază care vor satisface chiar și cei mai înfocați fani ai genului. De la thriller-uri psihologice până la slashere sângeroase și filme supranaturale înfricoșătoare, platforma oferă ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă ești în căutarea unui film care să-ți provoace fiori reci pe șira spinării sau doar pentru o doză sănătoasă de adrenalină și suspans, Netflix are cu siguranță ceva care să-ți satisfacă setea de teroare.