Parfumul este o expresie personală a stilului și personalității unei persoane, iar vedetele nu fac excepție. De-a lungul anilor, multe celebrități au devenit cunoscute nu numai pentru performanțele lor în filme, muzică sau modă, ci și pentru alegerea lor de parfumuri. În acest articol, vom explora câteva dintre parfumurile preferate de vedete și de ce acestea aleg anumite arome pentru a-și exprima identitatea și stilul personal.

Chanel No. 5 – Marilyn Monroe

Unul dintre cele mai iconice parfumuri din lume, Chanel No. 5, a fost preferatul legendarului star de film Marilyn Monroe. Acest parfum clasic, lansat în 1921, este cunoscut pentru aroma sa sofisticată și feminină, combinând note florale de trandafir și iasomie cu accente de vanilie și mosc. Pentru Marilyn Monroe, Chanel No. 5 era mai mult decât un parfum – era o emblemă a eleganței și rafinamentului.

Coco Mademoiselle – Keira Knightley

Actrița britanică Keira Knightley este cunoscută pentru aparițiile sale elegante și rafinate pe covorul roșu, iar parfumul ei preferat, Coco Mademoiselle de la Chanel, reflectă acest stil sofisticat. Cu note proaspete de portocală și grapefruit, combinate cu arome florale de iasomie și trandafir, Coco Mademoiselle este un parfum modern și feminin, perfect pentru o femeie puternică și independentă.

Black Orchid – Tom Ford – Beyoncé

Beyoncé, una dintre cele mai mari vedete pop ale timpurilor moderne, preferă parfumul Black Orchid de la Tom Ford. Această aromă senzuală și misterioasă combină note bogate de orhidee neagră, bergamotă și coajă de lămâie, creând un parfum îndrăzneț și seducător. Pentru Beyoncé, Black Orchid este o alegere care reflectă atitudinea ei puternică și senzuală.

Light Blue – Dolce & Gabbana – Jennifer Aniston

Actrița Jennifer Aniston este cunoscută pentru stilul ei simplu și rafinat, iar parfumul ei preferat, Light Blue de la Dolce & Gabbana, se potrivește perfect acestui stil. Cu arome proaspete de mere verzi și lămâie siciliană, combinate cu note de bambus și mosc, Light Blue este un parfum ușor și revigorant, perfect pentru zilele calde de vară.

Flowerbomb – Viktor & Rolf – Ariana Grande

Cântăreața și actrița Ariana Grande este cunoscută pentru stilul ei distinctiv și pentru vocea sa puternică, iar parfumul ei preferat, Flowerbomb de la Viktor & Rolf, reflectă această personalitate puternică și feminină. Cu arome dulci și florale de frezie și trandafir, combinate cu accente de patchouli și vanilie, Flowerbomb este un parfum senzual și îndrăzneț, perfect pentru o femeie sigură pe ea și plină de viață.

Conclusion

Alegerea parfumului este o decizie personală și intimă, iar vedetele își aleg aromele în funcție de stilul lor personal și de modul în care doresc să fie percepute de public. De la aromele clasice și sofisticate la cele moderne și îndrăznețe, parfumurile preferate de vedete oferă o perspectivă fascinantă asupra gusturilor și preferințelor lor în materie de frumusețe și modă.